dondukov_14@abv.bg

 • НАШЕТО НОВОГОДИШНО МЕНЮ


  ВАРИАНТ 1

  1.Салата микс 500гр.
  /домати,чушки,тиквички,каперси,риган,кашкава...

  Read More
 • Заведението има 220 места разделени на салони и места
  за пушачи.

  Вариант 1

  Салата домати изпечени чушки, катък и орехи 350гр.
  ...

  Read More